BALIKESİR / HAVRAN - Kocadağ Damlar İlkokulu

Eyl

Kaymakamımız Enver ÖZDERİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf SÖBÜOĞLU'nun okulumuza ziyaretleri .

OKULLARIMIZIN AÇIK KALMASI İÇİN SEN DE ÜZERİNE DÜŞENİ YAP !

Ekm

"Renklerin Geri Dönüşümü Projesi" kapsamında okulumuzun dış duvarları, sınıfları ve kapıları boyandı. Okulumuzun duvarları öğrencilerin sevdiği çizgi film karakterleriyle ve doğa resimleriyle renklendi.

Şbt

Türkiye İş Bankası ve Türkiye Satranç Fedarasyonu okulumuza içeriğinde 10 adet satranç takımı, 1 adet satranç panosu, 5 adet başlangış ve 5 adet orta düzey satranç kaynak kitabı bağışında bulundular. Zeka oyunları çalışmalarına verdikleri destek için iki kuruma da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf SÖBÜOĞLU okulumuzu ziyaret etti. Okulun çeşitli bölümlerini ve düzenlemesi yapılan zekâ oyunları sınıfını gezerek müdür yetkili öğretmeni Mustafa SELÇUK'tan okul ile ilgili bilgi aldı. Kitap okuma etkinliğinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerle çevre duyarlılığı, kitap okuma, büyüklerle iletişim gibi konularda bir sohbet gerçekleştirdi. Neşeli ve sıcakkanlı tavırları ile dikkat çeken öğrencilerden iyi insan olmak ve kendilerini geliştirmek için çaba göstereceklerine dair söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SELÇUK'a teşekkürlerini ileterek okuldan ayrıldı.